• RMC VERVOER OP MAAT
  • RMC ZORG VERVOER
  • RMC ZORG BEGELEIDING

Expert in mobiliteit

RMC is vervoersregisseur. Wij zijn expert in het ontwerpen en regisseren van vervoersconcepten op maat. Dankzij slimme verbindingen, hedendaagse oplossingen en innovatieve technieken zorgen wij ervoor dat onze klanten steeds comfortabeler van deur tot deur kunnen reizen. Wij dragen vooral zorg voor de kwetsbaren in onze samenleving en geloven dat mobiliteit voor iedereen een middel is om deel te kunnen nemen.


Wij werken vanuit de principes van Mobility as a Service (MaaS), waarin wij voor iedereen via één vervoersconcept de aansluiting tussen bestaande vervoersoplossingen realiseren en faciliteren. RMC gelooft in MaaS. De klant staat bij ons centraal, wij gaan uit van diens mogelijkheden, autonomie en behoefte aan sociale interactie. Mobiliteit is voor ons altijd een dienst!


Meer informatie over:

Vervoer op Maat
Al sinds 1994 organiseert RMC in opdracht van de gemeente Rotterdam het van deur tot deur vervoer voor mensen die niet (meer) zelfstandig met OV of op eigen gelegenheid kunnen reizen.
www.mijnvervoeropmaat.nl

Blue Mobility
Zakelijk personenvervoer op het hoogste niveau. Luxe en modern. Blue Mobility is specialist in zakelijk vervoer; voor de privéchauffeur en voor het topevenement.
www.bluemobility.nl  

RMC-logo

Contact ons

Adres: Keenstraat 46, 3044 CD Rotterdam
Postbus: 11202, 3004 EE Rotterdam
Telefoon: 010-462 63 33
Fax: 010-208 58 60
Email: info@rmc-rotterdam.nl