• RMC VERVOER OP MAAT
  • RMC ZORG VERVOER
  • RMC ZORG BEGELEIDING

Partners en sponsoring

- Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam en RMC hebben overeenstemming bereikt over een sponsorschap waarbij RMC als business partner aan de Kasteelclub verbonden is.

Rotterdam Sparta

- Rotterdam Marketing
Het belangrijkste doel van Rotterdam Marketing is toeristen en zakelijke bezoekers stimuleren om naar Rotterdam te komen. De stichting Rotterdam Marketing is verantwoordelijk voor de volgende punten:

  • Het stimuleren van het gebruik van het vrijetijdsaanbod en het zakelijk toeristische aanbod
  • Het stimuleren van de omzet, gegenereerd door de gebruikers van het vrijetijdsaanbod en het zakelijk toeristische aanbod
  • Het verbeteren van het imago van de stad, specifiek gericht op het imago van het vrijetijdsproduct en het zakelijk toeristische product van Rotterdam. Door beleidsadvisering, informatievoorziening, serviceverlening en product- en activiteitenontwikkeling, maar ook door het bevorderen van samenwerking met en tussen partners op het terrein van zakelijk en recreatief toerisme probeert Rotterdam Marketing deze doelen te bereiken.

Rotterdam Marketing

- MKB Rotterdam
MKB Rotterdam is de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB-Nederland in de stadsregio Rotterdam. Succesvol ondernemen heeft alles te maken met een goed ondernemingsklimaat. Een goed ondernemingsklimaat realiseer je echter niet alleen. Daar heb je als ondernemers elkaar voor nodig: MKB Rotterdam, de organisatie voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, van klein tot groot door alle branches heen.
MKB Rotterdam komt op voor de belangen van ondernemers, zowel lokaal, regionaal als nationaal. Op landelijk niveau via MKB-Nederland, hier in de regio via MKB Zuid-Holland. En lokaal door zelf hard aan de weg te timmeren. MKB Rotterdam biedt organisaties direct toegang tot honderden actieve ondernemingen in de regio Rotterdam en is daarmee de grootste MKB-organisatie in de regio.
MKB Rotterdam staat voor:
  • Dé verbindende schakel met de vele bestaande netwerk- en ondernemersorganisaties die Rotterdam rijk is.
  • De ondernemersvereniging is opgericht om de belangen van het midden- en kleinbedrijf in de stad steviger te behartigen.
MKB Rotterdam zal zich komende jaren focussen op een beter ondernemersklimaat onder het motto van ´Geen woorden maar zaken!´.

RMC-logo

Contact ons

Adres: Keenstraat 46, 3044 CD Rotterdam
Postbus: 11202, 3004 EE Rotterdam
Telefoon: 010-462 63 33
Fax: 010-208 58 60
Email: info@rmc-rotterdam.nl