• RMC VERVOER OP MAAT
  • RMC ZORG VERVOER
  • RMC ZORG BEGELEIDING

Nieuws

Reactie RMC n.a.v. uitspraak Kort Geding

 3 juli 2017

De rechtbank Rotterdam heeft vandaag bekend gemaakt dat zij de bezwaren die RMC heeft ingebracht naar aanleiding van de voorlopige gunning van het Doelgroepenvervoer Rotterdam, niet honoreert. Dit betekent dat de Gemeente Rotterdam over kan gaan tot gunning aan Lorem Focus.

RMC is teleurgesteld in de uitspraak en bestudeert momenteel het vonnis van de rechter.

RMC blijft haar diensten tot het einde van de huidige overeenkomst uitvoeren. Dit betekent dat RMC het Vervoer op Maat tot 31 december 2017 blijft verzorgen en het Leerlingenvervoer tot 1 augustus 2018. De kwaliteit van de dienstverlening aan de klanten blijft daarbij voorop staan.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): contactgegevens voor pers/media Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en 010 - 238 3078.

---

Voorlopige gunning Aanvullend OV Amsterdam aan RMC

28-3-2017

De gemeente Amsterdam heeft gisteren bekend gemaakt dat de opdracht voor het Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV) in Amsterdam na een Europese openbare aanbesteding voorlopig aan RMC is gegund. In dit omvangrijke project gaat RMC jaarlijks zo’n 850.000 ritten verzorgen voor ouderen en mensen met een beperking die niet met het reguliere OV kunnen reizen. Het contract is voor een periode van 3 jaar en 3 maanden met twee keer een optie tot verlenging van één jaar, startende op 1 juli 2017.

“Ik ben zeer trots. RMC bewijst opnieuw een gewilde partner te zijn om doelgroepenvervoer te verzorgen. Onze dienstverlening maakt het voor iedereen mogelijk om actief deel te nemen aan de maatschappij. Om naar school te gaan, uitstapjes te maken of familie te bezoeken. Die vrijheid is zó belangrijk en drijft ons tot de beste service en kwaliteit”, vertelt Cees Tommel, algemeen directeur van RMC.

Nadat vorige week bekend werd dat RMC een groot deel van het leerlingen- en groepsvervoer voor de gemeente Den Haag gaat verzorgen, is nu dus ook het AOV-contract in Amsterdam voorlopig aan RMC gegund. De vervoersregisseur heeft haar wortels in Rotterdam, maar opereert al geruime tijd buiten de grenzen van deze stad.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): neemt u voor vragen over dit bericht contact op met RMC via 020 226 50 75.

 

--------

 

RMC behaalt hoogste trede op de PSO prestatieladder voor sociaal ondernemen

27-3-2017

RMC heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! Dit betekent dat RMC op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage levert op het gebied van sociaal ondernemen. 

RMC houdt zich nadrukkelijk bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het keurmerk voor PSO-Trede 3 laat zien dat wij grote waarde hechten aan het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit sociaal ondernemerschap heeft ertoe geleid dat wij inmiddels al veel mensen aan een duurzame en gezonde arbeidsrelatie hebben geholpen. Uit de onafhankelijke toetsing blijkt ook dat RMC op een kwalitatief goede wijze bij voorkeur samenwerkt met organisaties die ook sociaal ondernemerschap nastreven.

De Prestatieladder Socialer Ondernemer (PSO) van PSO-Nederland is het landelijk erkende meetinstrument en keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemerschap binnen organisaties inzichtelijk maakt. De audit is verzorgd door DEKRA Certification, de erkenning is ingegaan op 1 maart 2017 en twee jaar geldig.

Meer weten over PSO Nederland?
www.PSO-Nederland.nl

 

RMC-logo

Contact ons

Adres: Keenstraat 46, 3044 CD Rotterdam
Postbus: 11202, 3004 EE Rotterdam
Telefoon: 010-462 63 33
Fax: 010-208 58 60
Email: info@rmc-rotterdam.nl